dinsdag, juli 16, 2024
No menu items!

Zakelijke auto’s de top 5

Must Read

Je wil kiezen voor een nieuwe wagen maar je weet nog niet wat voor een wagen. Dan heb je steeds twee grote mogelijkheden. Je kan kiezen om te gaan voor je droomwagen, of je kan kiezen voor wat de anderen al kozen. Om dan te kunnen kiezen, dan kan je best even doorlezen en gaan onderzoeken of een van de wagens uit de top 5 iets voor jou kan zijn.

Top 5

We kunnen best meteen met de deur in huis vallen. Of volle snelheid er tegenaan gooien. Een mogelijke top 5 is:

  • Ford Focus
  • Skoda Octavia
  • Opel Corsa
  • Kia Niro
  • Volvo XC 40

Een algemene lijn is dat je bij deze wagens steeds richting standaard wagens gaat en niet echt naar de luxe. Ook kan je opmerken dat er heel wat elektrische wagens of hybride wagens in de lijst komen.

Trends voor de verschillende wagens

Twee grote dingen kunnen opgemerkt worden. Refurbished cars vinden opnieuw hun weg naar de markt. Maar, langs de andere kant heb je ook een heleboel wagens die groen zijn. En dan spreken we natuurlijk niet over de kleur, maar over het milieuvriendelijker zijn. Een duidelijk voorbeeld is de Tesla Model 3 die in 2021 de zakenauto was. Dit jaar staat die niet in de lijst. Dit is niet omdat de wagen niet meer populair is, maar door productieproblemen is hij niet altijd beschikbaar.

En de winnaar is…

De winnaar van het jaar 2022 is gekend. Het is, tromgeroffel, de Kia Niro. Hier kan je kiezen voor zowel een elektrische motor of een standaard brandstofmotor. Met de elektrische wagen heb je ongeveer 455 kilometer die je kan rijden op een acculaadbeurt.

Je hebt steeds standaard de verbrandingsmotor, maar de wagen zelf is ontworpen voor en nieuwe vorm van elektrisch rijden. Je hebt dus een wagen die klaar is voor de toekomst. Kies je nu voor de hybride, plug-in of voor een elektrische motor, je hebt een meer dan degelijke wagen. Omdat de wagen ook zo toekomstgericht is, heb je ook een hele waaier aan mogelijke opties voor heden en toekomst. Een oprechte proficiat aan de Kia!

- Advertisement -spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -spot_img
Latest News

De evolutie van bedrijfsbeveiliging: trends en technologieën

De steeds veranderende wereld van bedrijfsbeveiliging Bedrijfsbeveiliging is altijd een essentieel aspect geweest van het runnen van een succesvol bedrijf....
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img